e
Banner

Etiketler: sabay lojistik



Bülent Aymen: Lojistik sektörü Master Planı bekliyor


Yayın: 15-01-2016
Kategori: Lojistik

TİM Lojistik Konseyi Başkanı Bülent Aymen, dış ticaretin 2023 ihracat stratejisine uygun şekilde gelişmesi ve Türkiye’nin uluslararası ticaretten daha fazla pay alması ve Küresel Lojistik Performans Endeksi’nde 15’inci sıraya yükselmesi için Lojistik Master Planı’nın hazırlanmasının çok önemli olduğunun altını çizdi. 




Sabay projedeki operasyonlarını 4 kıtaya yaydı


Yayın: 25-02-2016
Kategori: Lojistik

Proje taşımacılığının iş hacimleri içinde %30’luk bir paya sahip olduğunu belirten Sabay Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aymen, geçtiğimiz süreçte Amerika’dan rüzgar türbini, Çin’den fabrika ekipmanı ve otomobil, Almanya’dan fabrika taşıması yaparken, Afrika’ya ise prefabrik ev taşıdıklarını söyledi. 




Sabay Lojistik enerjisinin yarısını denizyoluna harcıyor


Yayın: 20-06-2016
Kategori: Denizyolu

Denizyolunda ciddi bir yük trafiğini yöneten Sabay Lojistik, İskenderun parsiyel konteyner servisini başlatan ilk şirket olma unvanını da elinde bulunduruyor. Denizyolunun ciroları içindeki payının %55’ler seviyesinde olduğunu açıklayan Sabay Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aymen, güçlü acente ağları sayesinde bu alanda oldukça iddialı olduklarının altını çiziyor.




Sabay Lojistik Uzakdoğu taşımalarını artıracak


Yayın: 29-06-2016
Kategori: Lojistik

Güçlü ve geniş acente ağları sayesinde Uzakdoğu’da her destinasyona hizmet verdiklerini aktaran Sabay Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aymen, bölgeye yaptıkları taşımaları 2016’da bir önceki yıla göre artırmayı hedeflediklerini belirtiyor. 




Sabay Lojistik niş pazarlara yoğunlaşacak


Yayın: 01-02-2017
Kategori: Denizyolu

2017’de daha spesifik pazarlara ve sektörlere yoğunlaşmak üzere çalışma yürüttüklerini aktaran Sabay Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aymen, “İlaç, kişisel bakim, otomotiv yan sanayi ve kritik zaman (time critical) yüklemeleri alanlarında departman oluşturuyoruz. Bu dönemde konsantre olacağımız pazarlar ise Güney Amerika ve Orta Afrika olacak” dedi. 
 
zirve_banner
 
 
 
 
 
 
 
 




SBYExpress'in hedefi ilk 5


Yayın: 20-08-2020
Kategori: Lojistik

Sabay Lojistik, son dönemde önem kazanan e-ticaret ve mikro ihracat taşımacılığına yeni bir soluk getirmek için SBYExpress birimini hayata geçirdi. Firma ilk 5 içinde yer almayı hedefliyor. 




SBY Express’in yeni durakları İngiltere ve Kuzey Amerika olacak


Yayın: 21-02-2022
Kategori: e-ticaret

B2B ve B2C yurt dışı e-ticaret taşımaları gerçekleştiren SBY Express, İsrail, Dubai üzerinden Arap Körfezi’ne ve Almanya üzerinden tüm Avrupa ülkelerine ulaşıyor. SBY Express ile hızlı bir büyüme yakaladıklarını belirten Sabay Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aymen, bu yıl Suudi Arabistan servisini yeniden devreye alacaklarını, İngiltere ve Kuzey Amerika’ya direkt servis başlatacaklarını söyledi.